Autor: Informer/A.S.

15.08.2024.

14:38

Foto: Ataimages

Džet set

Mira Škorić odbila Cecin veliki hit! Futa i Marina su joj nudili pesmu, ali je ipak otišla u Ražnatovićkine ruke

Pevačica Mira Škorić je za vreme svoje dugogodišnje karijere snimila veliki broj hitova, a malo ko zna da je ona odbila numeru koju je kasnije snimila Ceca Ražnatović

U pitanju je Ražnatovićkina pesma "Kukavica". 

Informer

 

Naime, Mira je davne 1993. godine napravila pravi bum na estradi, a svaka njena pesma je za kratko vreme postala veliki hit, zbog čega su mnogi tekstopisci i kompozitori hteli da sarađuju sa njom. Marina i Futa su tada pomislili da bi pesma "Kukavica" bila idealna za Miru, ali ju je ona ipak odbila. 

- Neke sam propustila, na primer, meni je ponuđena Cecina "Kukavica" i još mnogo pesama koje su posle otpevali drugi izvođači. Nije mi žao što je nisam snimila, jer ju je Ceca otpevala fantastično. "Kukavicu" danas pevam stalno na nastupima i vole je ljudi - otkrila je Mira svojevremeno i istakla da kvalitet uvek bude nagrađen: 

Informer

 

- Vraćaju se stare pesme što me posebno raduje, mislim na stare numere Zorice Brunclik, Snežane Đurišić, Ane Bekute i drugih. Ja iskreno često pevam Cecine i Zoričine pesme. Na nastupima volim da pevam pesme mojih kolega, nisam neko ko forsira samo svoje. I dopada mi se što publika prepoznaje kvalitet i što ne sluša instant pesme - rekla je pevačica, a prenosi "Grand".