15.08.2024.

20:11

Foto: Foto: Prinstcreen Instagram/viktorernest, Kristijana Ćaćić

Džet set

(FOTO) Brenin sin se baškari na porodičnoj jahti od 6 miliona evra: Viktor objavio kadrove sa luks plovila, na njemu nema čega nema

Lepa Brena važi za najbogatiju pevačicu u regionu, a tu titulu, pored blistave muzičke karijere, zaradila je i pametnim poslovnim potezima. Pevačica, prisetimo se, poseduje brojne nekretnine, a osim vila i stanova, ona je pazarila i jahtu, na kojoj pored nje, uživaju i članovi njene porodice.

S tim u vezi, Brenin mlađi sin, Viktor Živojinović, oglasio se danas, 15. avgusta, putem svog naloga na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom pokazao kako provodi vrele letnje dane.

Naslednik folk divem naime, podelio je kadrove sa luksuznog plovima, a Živojinovićevi kadrovi nema koga nisu oduševili. On je najpre objavio pogled koji se pucao na plavo more i planine, a zatim i fotku pomoćnog glisera, koji je bio usidren tik do porodičnog broda.

Podsetimo, odnedavno je Viktor Živojinović postao deo tima Lepe Brene, i zadužen je da njena muzička turneja protekne u najboljem redu.