15.08.2024.

21:35

Foto: Foto: Printscreen/Instagram

Džet set

"Misle da će osvojiti nekoga!" Dara udarila na Milicu Pavlović i Tanju Savić zbog Đanija: "Bog će im sve vratiti!"

Radiša Trajković Đani izrazio je nezadovoljstvo zbog toga što nije stigao da otpeva nekoliko pesama na proslavi organizovanoj za olimpijske pobednike, održanoj u ponedeljak, 12. avgusta u Beogradu.

Pevač je, nezadovoljan situacijom, najpre svoju frustraciju podelio na Instagramu, a zatim je i medijima objasnio detalje ovog nesporazuma.

Informer

 

Povodom ove situacije sada se oglasila i Dara Bubamara, koja je iznela svoje mišljenje na pomenutu temu.

To nije kolegijalno, ali ko zna koja je to politika bila, verovatno su sportisti određivali ko će da peva. To je to, vole pevačice da misle da će osvojiti nekoga (smeh) - rekla je Dara u emisiji "Ekskluzivno", pa nastavila:

- Svako se bori za sebe, ne zameram nikom, žao mi je Đanija, ja ga jako poštujem i volim, i njega i Slađu. Svako radi sebi, Bog sve gleda, tako da će im se sve vratiti.

Informer

 

Podsetimo, na proslavi koja se održala u čast srpskih olimpijaca, Đani je među prvima stigao, spreman da svojim pesmama uveliča događaj. Ipak, nakon višesatnog čekanja, nije dobio priliku da nastupi.

- Dođem u 22h i čekam da ispoštujem moje sportiste i moju familiju! Čekam da pevam... A velike zvezde od mojih kolega naravno održe koncert? A dogovor svi po par pesama! Otišao u 5, nisam ni otpevao nijednu pesmu! Izvinjavam se braći i drugovima, nije fer! Bio tu, al' ponižen - napisao je Đani na društvenim mrežama.