Autor: Informer/A.S.

16.08.2024.

09:32

Foto: Zoran Sinko

Džet set

"Više slušam razum nego srce": Ana Kokić iskreno o svom emotivnom životu, otkrila da li ima dečka

Pevačica Ana Kokić je duži vremenski period bila u medijskoj ilegali, ali je sada ponovo odlučila da se posveti svojoj karijeriji, pa nastupa više nego ikada pre. 

Kako je rekla, letnja turneja prolazi i više nego dobro, a veliki pokretač i motivacija su joj njene ćerkice, koje su je čak same terale da se vrati svom poslu. 

Informer

 

- Zadovoljna sam novim pesmama i reakcijom publike na njih. Još na samom početku moje solo karijere i izdavanja prvog albuma, ostala sam u drugom stanju i rešila da osnujem porodicu. Želala sam da se posvetim svojim devojčicama i gledala sam da balansiram, da ne trpi posao ni porodica. Posao mi je bio tada u drugom planu, devojčice su sada porasle i sada mi i one govore da treba da se posvetim muzici. Mislila sam da je besmileno da nakon toliko godina razmišljam o nekoj velikoj karijeri i da treba da odustanem i povučem se - rekla je Ana. 

Informer

 

Pevačica se dotakla navoda da su njene kolege u poslednje vreme znatno digle cenu svojih nastupa. 

- Kada sam ja počinjala pre 18 godina bilo je drugačije, menja se publika, generacije, žanrovi, prati se i svetska scena. Naravno da smo i mi pevači pod nekom tenzijom kako ćemo uraditi sve, kako bi se to dopalo širem auditorijumu, a ne samo nama. Ko nije podigao cene? Mislim da se samo sada desio takav period, a uskoro će to sve doći na svoje - izjavila je ona. 

Informer

 

Ana je zatim otkrila da li je emotivno ispunjena. 

- Naučila sam u ovim godinama da više slušam razum nego srce, a poslednjih godina nisam pala u nesvest na nekoga. Ne bežim od ljubavi, možda sam samo malo više opreznija i probirljivija i trenutno ovako kako mi je sada je mnogo lepo, ne želim to da kvarim - zaključila je pevačica za portal "24sedam".