Autor: Informer/A.S.

16.08.2024.

13:08

Foto: ATAimages

Džet set

Razjareni bikovi povredili ljude pred Radin nastup! Pevačica nije mogla da dođe sebi od šoka: "Sam Bog ih je spasao!"

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Rada Manojlović, trebalo je da nastupu na teferiču (vašar, prim. aut.) i koridi na Ilidži, manifestaciji koja se nedeljama unapred reklamirala širom Bosne i Hercegovine.

Pred sam koncert došlo je do incidenta, pa Rada ipak nije izašla na binu. Naime, pre njenog gostovanja bikovi su uspeli da probiju ogradu i pregaze decu i ljude koji su se nalazili u blizini tog mesta. Nekoliko osoba je podleglo povredama, ali na svu sreću, niko nije stradao. 

Informer

 

Zbog ovog nesrećnog slučaja čitava manifestacija je otkazana, a kada su iz organizacije javili Radi šta se desilo, pevačica od šoka nije mogla satima da dođe sebi.

- Interesovanje za Radin nastup je bilo ogromno, nju Sarajlije obožavaju. Ona je došla čak nekoliko dana ranije u Sarajevo. Malo je uživala, šetala Baščaršijom, ali je snimala i neke zanimljive reklame. Trebalo je da gostuje i na teferiču i koridi kao specijalna gošća. Ipak, došlo je do te strašne nesreće sa bikovima koji su povredili masu ljudi, pa je događaj otkazan. Radu je ta vest jako potresla. Sestra Maja ju je jedva utešila, ali se malo smirila kad je saznala da će s povređenima sve biti u redu i da je sve moglo mnogo gore da se završi - rekao je izvor blizak pevačici. 

Informer

 

Rada se oglasila za medije nakon ove informacije i potvrdila navode.

- Istina je da je došlo do nesreće. Trebalo je da gostujem na teferiču i koridi, ali se desio taj nesrećni slučaj. Kako su mi rekli, nažalost, bikovi su izleteli iz ograđenog prostora i pregazili neku decu i ljude. Ranjeni su i zato je otkazana cela proslava. Ja nemam kontakt s tom decom, to je tužna vest, ali ja svim povređenima želim brzo ozdravljenje. To su ipak bikovi, to su ozbiljne zveri, teški više od tonu. Sam Bog ih je spasao da ne bude još gore - poručila je Rada za "Kurir".