16.08.2024.

16:42

Foto: Shutterstock/Informer/Printscreen/Instagram/ivana_boom_nikolic

Džet set

(FOTO) Ivana Bum Nikolić u bikiniju ostavlja bez daha! Pevačica vrelim kadrovima sa plaže izazvala buru na društvenim mrežama!

Ivana Bum Nikolić vredno radi, ali stiže i da uživa u čarima leta. Ona se, na radost svojh fanova, fotografisala na plaži u izdanju vrelijem od peska na kom stoji.

Pevačica je obukla izazovni kupaći kostim koji je otkrio njenu savršenu figuru i pirsing na pupku i jedva obuzdao njene bujne grudi. 

Ivana je poznata kao neko ko redovno trenira i vodi računa o ishrani, a to joj se sudeći prema fotografijama itekako isplati.

Informer

 

Iako, izgleda kao milion dolara Ivana nema emotivnog partnera. Kako je više puta isticala, posvećena je poslu i mnogo radi, te shodno tome nema vremena za ljubav. 

Podsetimo, atraktivna pevačica je nedavno objavila snimak, zbog kog su svi pomislili da je verena, a da je dečka sve vreme krila od javnosti. Naime, na pomenutom videu se vidi njena ruka na kojoj je zasijao ogroman, skupoceni prsten, zbog čega su svi pomislili da je Nikolićeva zauzeta, međutim, prsten ipak nije bio verenički.