16.08.2024.

21:41

Foto: Ataimages/Shutterstock

Džet set

Oglasila se policija povodom saobraćajke Tonija Bijelića! Poznati svi detalji nesreće u Opatiji

Biznismen Toni Bijelić, nedavno je bio u središtu dramatične saobraćajne nesreće u Opatiji koja je mogla da ima tragične posledice. Bivši muž folk zvezde, tom prilikom, je upravljao svojim blindiranim "rols rojsom", na kojem je načinjena ogromna materijalna šteta.

Informer

 

Prema informacijama koje je objavio Skandal, Toni nije bio sam u automobilu u trenutku nesreće, ali na sreću, niko nije ozbiljno povređen. Biznismen je, iako u dobrom stanju, bio vidno iznerviran. Automobil je kasnije prevezen u Beč kamionom s dizalicom, dok je Toni s prijateljima otišao dalje.

Policijska uprava Primorsko-goranska sada se oglasila saopštenjem, prema kom je vozač nemačkog vozila, za kojeg se pretpostavlja da je bio Toni, udario u parkirano vozilo, izgubio kontrolu i udario u još dva parkirana automobila.

Informer

 

Policija je na mestu nesreće zatekla 51-godišnjeg državljanina Austrije koji je izjavio da je bio putnik u vozilu, dok je vozač napustio mesto događaja bez ostavljanja kontakt podataka.

- Zatečeni je izjavio da je bio putnik u navedenom vozilu, a da je vozač napustio mesto događaja bez da je vlasnicima oštećenih vozila ostavio svoje podatke i podatke o vozilu. U saobraćajnoj nesreći nije bilo povređenih osoba. Sledećeg dana u Policijsku upravu Opatija pristupili su 51-godišnji državljanin Austrije i 36-godišnji državljanin Srbije, koji je policiji izjavio da je on upravljao navedenim vozilom i prouzrokovao saobraćajnu nesreću - navode u saopštenju.

Informer

 

- Daljim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je počinitelj saobraćajne nesreće 51-godišnjak, te da je on upravljao vozilom pod uticajem alkohola od 1,66 g/kg te je prekršajno sankcionisan temeljem odredbi Zakona o sigurnosti saobraćaja na putevima, dok je 36-godišnjak u vreme kad se saobraćajna nesreća dogodila bio izvan Republike Hrvatske. Osumnjičeni 36-godišnjak zbog sumnje u počinjenje kaznenog dela davanja lažnog iskaza kazneno je prijavljen merodavnom državnom tužilaštvu - stoji u nastavku saopštenja.