16.08.2024.

22:55

Foto: Printscreen/Instagram/cecaraznatovic/Aleksandar Jovanovic Cile

Džet set

(FOTO) Ceca pokazala kako uživa na Kipru! Pevačica se opustila u bazenu, a oko nje čist luksuz...

Svetlana Ceca Ražnatović rešila je da se odmori i napuni baterije za predstojeću sezonu. Pevačica je otputovala na Kipar gde poseduju luksuznu vilu uz obalu mora. 

Informer

 

Folk zvezda je sada na svom Instagram profilu podelila kratak snimak u kom je pokazala kako uživa u noćnom kupanju u bazenu dok ispred nje puca pogled na pučinu. Ona je uz ovaj snimak odabrala i emotivnu pesmu "Vjerujem u nas" Adija Šošeta.

Ceci društvo na odmoru pravi sestra Lidija Ocokoljić, a na mediteranskom ostrvu pre nekoliko dana našle su se sa pevačicinim kumama i prijateljicama. Dame su zajedno izašle na večeru, a Ceca je snimila prijateljice kako uživaju u neobaveznom ćaskanju.

Informer

 

Ražnatovićka od 2006. godine ima luksuznu vilu uz obalu mora u Aja Napi, koja se prostire na 600 kvadratnih metara. Cecina raskošna vila ima i ogromno dvorište, kao i bazen, a u komšiluku su joj sve sami bogataši. Jednom prilikom pevačica je govorila o komšijama i istakla da su različitih nacionalnosti, Iranci, Kiprani, Rusi, ali da sa svima ima sjajajn odnos.