17.08.2024.

11:31

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

"Ona je zlo, rasturala je i veze i brakove": Iznete teške optužbe na račun Mione Jovanović: "Osramotila je familiju"

Rijaliti "Elita" završio se pre nešto više od mesec dana, ali se svake večeri održava emisija "Narod" pita" u kojoj gledaoci imaju priliku da daju svoj sud o takmičarima i goste u studiju pitaju sve što ih zanima.

Informer

 

Sinoć su gosti bili Jovana Tomić Matora i Danijel Dujković Munjez, a jedna gledateljka se uključila i na opšte iznenađenje prokomentarisala Mionu Jovanović, te iznela teške optužbe na njen račun.

- Moram da kažem za Mionu, jer joj poznajem porodicu, osramotila je i Kragujevac i familiju, a Ša je premija za nju. Ona je jedno zlo neviđeno, u Kragujevcu samo pričaju sve najgore o njoj. Njena porodica sem majke i oca su svi divni, baba njena takođe je gadna, ona nikada nije radila, njen deda je đubre od čoveka, radnici su plakali kod njega u samoposluzi, to je sve zlo do zla - govorila je gospođa i dodala:

Informer

 

- Miona ima od svoje 16 godine mnogo prljavštine, Kragujevac je odlično poznaje. Ona je rasturila i veza i brakova i čuda, sve se to u Kragujevcu zna.

Podsetimo, Miona je odmah nakon izlaska iz "Elite" otišla kod repera Nenada Aleksića Ša i započela sa njim zajednički život, iako je njena porodica otvoreno protiv njihove veze.

Tagovi: