17.08.2024.

20:21

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Folkerova supruga šokirala priznanjem! Katarina Lazić otkrila koliko se ugojila u trudnoći i ostavila žene bez teksta (FOTO)

Darko Lazić i njegova supruga Katarina uskoro će postati roditelji devojčice, a pevačeva lepša polovina može da se pohvali savršenom figurom u osmom mesecu trudnoće. Katarina je fotografisla trudnički stomak i otkrila da se do sada ugojila samo tri kilograma, a zatim je sa ostalim trudnicama podelila tajnu svoje vitke linije.

- Koliko ćete se ugojiti u trudnoći zavisi isključivo od toga kako se hranite, ali bitnije od forme je to da se hranite zdravo… Samo, moraću da vas razočaram, ne bi trebalo da jedete za dvoje. Takođe,  pice, slatkiši i slično nisu potrebni vašoj bebi, tako da kako god da okrenete od nezdrave hrane nemate nikakvog benefita. Ja sam trenutno 8. mesec i do sad sam se ugojila 3 kilograma, ne treniram već par meseci jer mi ne prija, ali se sve vreme zdravo hranim. Drage moje žene, bile trudne ili ne volite sebe i mislite na svoje zdravlje, a forma će doći kao rezultat zdravih navika - poručila je Lazićka trudnicama, koje su bile zapanjene njenim izgledom.

Informer

 

Ispod Katarinine objave dame su delile svoja iskustva iz trudničkih dana, a mnoge su čestitale Kaći na čeličnoj volji i istrajnosti.

- Svaka čast, to je disciplina. Ja nažalost nisam uspela u sve 3 trudnoće da odolim slatkišima - glasio je samo jedan od brojnih komentara.