17.08.2024.

22:09

Foto: Ataimages/Shutterstock

Džet set

Oženio se glumac Zlatan Vidović! Glamurozna dekoracija očarala sve zvanice (FOTO)

Zlatan Vidović publici poznat po ulogama u filmovima kao što su "Oluja" i "Dara iz Jasenovca" danas je stao na "ludi kamen". On i njegova izabranica Ivana Arbutina slavlje su upriličili u jednom beogradskom restoranu. 

Informer

 

Mladoženja je izabrao crno odelo, dok je mlada blistala u beloj venčanici uz telo, koja je isticala njenu lepotu i eleganciju, pišu domaći mediji. Dekoracija restorana bila je u pretežno belim tonovima, sa stolovima ukrašenim cvetnim aranžmanima koji su dodatno doprinosili glamuroznoj atmosferi. Lustere su krasili elegantni cvetni ukrasi, stvarajući savršeno okruženje za ovaj nezaboravan trenutak.

Informer

 

Vidović je u muzičkoj drami "Nedelja", koja govori o legendarnom pevaču Džeju Ramadanovskom, tumačio lik kompozitora Aleksandra Radulovića Fute, a za Informer je ispričao da je ponosan što glumi u filmu o svom omiljenom pevaču.

Naravno da volim Džejove pesme. Ne volim za njega da kažem da je pevač narodne muzike, već izvođač šansona, ljubavnih pesama prepunih emocija, tuge i radosti. Njegova interpretacija je bila posebna jer je pevao iz duše. Posedovao je bogomdani talenat i svi smo uz njegove pesme mnogo puta plakali - ispričao je tada Vidović.