19.08.2024.

10:47

Foto: Foto: Masha Bandjur, Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

"Dobio je krivičnu prijavu, Verica je uznemirena..." Oglasio se Veljko nakon incidenta sa komšijom: "Moglo je da se desi najgore"

Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević imali su neprijatnu situaciju sinoć na Avali, kada im je komšija pretio, zbog čega je policija morala da reaguje.

Ovim povodom Veljko Kuzmančević se oglasio i otkrio da se njegova supruga Verica Rakočević jako potresla zbog cele situacije.

Informer

 

- To je haos, godinu dana imamo taj problem. To je konstantno maltretiranje, pokušali smo da s njim razgovaramo ovde, svi i ovaj komšija dole, da mu normalno kažemo... U redu je da se dođe da se druže, ajde ako imaju neko slavlje nešto... Sinoć je bila ovde policija, mi smo dali izjavu. On je dobio krivičnu prijavu, sad dalje ide na sud, ali u principu, mogla je da se sinoć desi gora stvar, da ja nisam bio tu, da je Verica bila sama. Ona se jako uznemirila... Meni je najlakše bilo da sam otišao tamo, ali ja neću da radim ništa što je mimo zakona. Kad imate takvog čoveka u komšiluku, još pijanog, njegove reakcije ne možete da predvidite - dodao je Veljko i nastavio:

Informer

 

- I opet kažem, najgore bi bilo da ja nisam bio ovde na Avali, a da je Verica bila sam i da je on počeo da divlja. Verica se jako uznemirila, zamislite da vam neko viče "Umri ku**o"i "Dužan si mi krv". Ona mu ništa nije rekla, jer se on iživljavao ceo dan i onda uveče kad je shvatio da mi ne reagujemo, onda je odlepio, ugasio muziku i počeo da divlja, da preti, da se ponaša kao manijak.