19.08.2024.

12:44

Foto: Shutterstock/printscreen/Instagram/majamarinkovic/Printscreen/Instagram/ana_korac

Džet set

Ana Korać ugradila silikone u zadnjicu?! Starleta krenula stopama Maje Marinković, pogledajte kako izgleda (FOTO)

Bivša rijaliti učesnica i starleta Ana Korać važi za pravu lepoticu, a mnoge devojke dolaze kod estetskog hirurga sa njenom fotografijom kako bi izgledale baš kao ona.

Ana je pre dve godine otvoreno govorila o tome šta je sve na sebi menjala:

Informer

 

- Prvo sam uradila grudi, posle sam operisala nos, usne sam stalno radila. Ja sam stavila u usta neki polutrajan materijal. Mačije oči sam radila, ja sam dovela taj trend u Srbiju. Taj doktor koji mi je radio mačije oči zahvaljivao mi se na svemu, jer sam mu pomogla, otkrila sam ga. Ne znam koliko sam novca dala na operacije. Pisalo se i da sam vadila rebra, ali to je apsolutna laž - ispričala je Koraćeva.

Međutim, Ana u poslednje vreme objavljuje fotke na kojima je u prvom planu njena zadnjica, koja je odjednom postala neoblično velika.

Informer

 

O tome svedoči i fotka sa jahte koju je danas objavila, a s obzirom na to da je pozirala iz profila, jasno se vidi savršeno oblikovana i istaknuta zadnjica.

Informer

 

Pre nekoliko dana je objavila fotku sa sinom iz tržnog centra, a u prvom planu je opet bila njena guza.

Izgleda kao da je Ana pošla stopama njene suparnice Maje Marinković, te ugradila silikone, ali je vrlo moguće i da je u pitanju samo dobar fotošop ili savršena poza u kojoj uspeva da istakne sve što poželi da istakne.

Podsetimo, Maja Marinković je prošle godine ugradila silikonske implante u zadnjicu, a kako izgleda sada, nakon skoro godinu dana od operacije, možete pogledati u galeriji ispod.