19.08.2024.

15:31

Foto: Miloš Rafailović/Ataimages

Džet set

"Ovo je komšija nasilnik, profesor na fakultetu": Veljko pokazao fotku čoveka koji je Verici i njemu pretio smrću! (FOTO)

Modna kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević sinoć su doživeli neprijatnost zbog čega je morala da reaguje policija.

Informer

 

Naime, par je imao problema sa komšijom koji im je, prema njihovim rečima, u alkoholisanom stanju pretio. Kako kažu, ovo maltretiranje celog avalskog naselja traje otkako se taj gospodin doselio, zbog čega su odlučili da uzmu stvar u svoje ruke i pozovu nadležne organe da oni reše problem.

Sada se Veljko još jednom oglasio i pokazao fotografiju pomenutog komšije, koji je ugledni profesor na Veterinarskom fakultetu.

Informer

 

- Ovo je nasilnik, profesor na Veterinarskom fakultetu koji je noćas uputio pretnje smrću meni i mojoj supruzi. Molim nadležne da postupe po prijavi i zaštite Avalsko naselje od maltretiranja bahatog pojedinca. Avala nije Dubona! (selo u kojem je masovni ubica Uroš Blažić izvršio masakr ubivši devetoro ljudi, dok je 12 ranio) - stajalo je u Veljkovoj objavi na Instagramu.

Kuzmančević se jutros oglasio i rekao da je Verica i dalje uznemirena, te da je komšija dobio krivičnu prijavu, a više o tome možete pročitati OVDE.