Autor: Informer/A.S.

19.08.2024.

15:51

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Dao sam joj pesmu jer mi je draga": Ovu numeru je Samardžić poklonio Vesni Zmijanac, nije joj ni dinara uzeo

Željko Samardžić iza sebe ima dugu karijeru, tokom koje je snimio veliki broj hitova, a malo ko zna da je on jednu svoju pesmu poklonio koleginici Vesni Zmijanac

Kako je ispričao, on je gotovu pesmu "Da li ti je večeras po volji" ustupio svojoj koleginici i nijednog momenta se nije pokajao zbog toga. 

Informer

 

-  Znam za nekoliko pesama, bilo ih je četiri ili pet... Sasvim slučajno se dogodilo dok sam snimao svoj prvi album sa Futom, da se jedna pesma dopala Vesni Zmijanac, a već je bila smiksana, čak imam i taj snimak i ja sam svojoj starijoj kolegnici bez ikakve naknade izašao u susret i dao sam joj da snimi. To je pesma "Da li ti je večeras po volji", koja je prilično veliki hit i nije mi žao. Drago mi je jer ja Vesnu cenim, ona je izuzetan pevač - otkrio je pevač, koji se nije pokajao zbog ove odluke.

- Oko pesama se sigurno ne mogu prevariti, a ako nekome dam pesmu, onda mi je taj neko sigurno drag - zaključio je pevač.

Informer

 

Samardžić je ispričao i kako je slučajno nastala njegova pesma "Grlica" koja je i danas veliki hit.

- Devedestih ,kada mi je počela karijera, počeli su da me zaustavljaju u Knez Mihajlovoj da se slikaju da traže autogram meni je to bio šok, život mi se okrenuo. Odem ja kod Marine i kažem kako sam se kući gledao u ogledalo i sam sebi kažem šta su to našle u meni i kaže ona: "Eto imam odličan naslov!" - isšričao je Samardžić za "Grand".