20.08.2024.

09:20

Foto: shutterstock/Informer/Instagram

Džet set

Nemanja i Mina Nedović uložili u privatan biznis! Košarkaš i manekenka sagradili luks apartman evo kako će da je unovče

Košarkaš Nemanja Nedović i njegova supruga, manekenka Mina Milutinović, pametno su uložili novac koji su godinama štedeli, pa su nedavno sagradili luksuznu nekretninu na planini Zlatar.

U pitanju je kuća za odmor koja se nalazi u srcu ove planine, a iako su planirali da im ova planinska kućica bude mesto za beg iz gradske gužve, ipak su odlučili da ovu nekretninu iznajmljuju, tako da će im ovo biti još jedan siguran vid zarade.

Informer

 

- Nemanja i Mina se ne razbacuju novcem. Iako vole luksuzna putovanja i firmirane stvari, oni godinama štede, pa su odlučili da taj novac ulože u izgradnju ove kućice. U početku su mislili da ovo bude kutak samo za njih, ali su tokom gradnje shvatili da bi za njih bilo najbolje da počnu ovaj biznis s nekretninama. U pitanju je jednospratna kuća za odmor sa zanimljivim krovom koja je smeštena usred šume. U njoj je sve podređeno uživanju, poseduje čak i velnes i spa i lepo veliko dvorište - kaže izvor za Kurir.

Za enterijer je bila zadužena supruga košarkaša uz pomoć strušnjaka.

Informer

 

- Gostima je na raspolaganju i veliki dnevni boravak, spavaća soba, kao i terasa, a kako bi im bila obezbeđena maksimalna privatnost, kuća je ušuškana iza visoke ograde. Mina je u saradnji sa arhitektama bila zadužena za uređenje i eksterijera i enterijera. Nemanja se ništa nije pitao, a i nije ni morao, jer potpuno veruje u ukus svoje supruge. Pre nekoliko dana, po povratku s letovanja iz Crne Gore, svratili su do Zlatara, da vide kako sve izgleda pre dolaska prvih gostiju. Baš veruju u ovaj biznis, a ako sve bude bilo kako su planirali, ovo je samo početak biznisa s nekretninama. Oboje jedva čekaju da ovo zaživi - ispričao je izvor blizak Nedovićima.

Podsetimo, košarkaš i manekenka su prošle godine postali i roditelji devojčice, a tročlana porodica tople avgustovske dane provela je na moru u Dobroti, naselju u Crnoj Gori, što je Mina i podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.