Autor: Informer/A.S.

20.08.2024.

20:36

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Drama na Avali se nastavlja! Komšija prijavio Veljka i Vericu, kreatorka u strahu: "Plašim se za svoju bezbednost!"

Suprug Verice Rakočević, Veljko Kuzmančević, pre dva dana se oglasio na svom Instagram profilu i javno saopštio da ima problema sa svojim komšijom

Informer

 

Njihov prvi sused na Avali, pretio je i vređao Veljka i Vericu, a to sve je Kuzmančević snimio i objavio na mrežama. Pored toga, njih dvoje su ceo slučaj prijavili policiji

Verica je sada ispričala da je komšija podneo prijavu protiv nje i njenog supruga, a kako je rekla, sporno je to što je Veljko na društvenim mrežama otkrio njegov identitet.

Informer

 

- Verovatno nas je tužio jer smo objavili njegove slike i ime. Na mrežama ja imam pravo da objavim identitet siledžije. On je, kako se predstavlja, profesor na fakultetu, a psuje ženu. Samo neka tuži, pa kad mu dođe cela ulica za svedoke i još studenti koji će objasniti profil profesora... Rečenica koju je izgovorio one noći: "Duguješ mi krv" direktna je pretnja smrću. Kao javnoj ličnosti, dužnost mi je da skrenem pažnju javnosti i time zaštitim sigurnost svoje porodice. Ovo nije plemenska zajednica, već civilizovano društvo. Zaista se plašim za svoju bezbednost. Videla sam šta je izjavio i to je skandalozno - objasnila je Verica.

Informer

 

Kreatorka je zatim dodala da su Veljko i ona pobegli iz grada na Avalu da bi imali mir, ali da nisu ni pomišljali da će im se nešto ovakvo dogoditi. 

 - Ne znam šta je čudno što neko želi da živi u skladu s prirodom, poštujući javni red i mir. Mi sve razumemo i proslave i glasnu muziku, ali mora da se zna neki red. Ja sam iz grada pobegla u okruženje koje smatram da je civilizovano. I zaista to jeste tako. Komšije su nam divni, porodični ljudi. Nikada nijedan problem nismo imali. Eto, vidite šta se dešava - objasnila je Verica.