Autor: Informer/A.S.

20.08.2024.

22:15

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Futa uhvaćen sa vatrenom brinetom! Otputovali zajedno na more, za nju kažu da je Marinina naslednica

Život kompozitora Aleksandra Radulovića Fute, obeležio je niz tragedija. On je prvo izgubio starijeg sina Miloša, zatim suprugu Marinu i na kraju svog drugog naslednika, Milana

Nakon smrti drugog sina, Futa se potpuno povukao iz javnosti, a o njegovom životu se skoro ništa ne zna. 

Informer

 

Večeras je Futa, tri godine nakon smrti svoje supruge Marine, uslikan sa jednom ženom i to na trajektu u Bokotorskom zalivu.

Kompozitoru je društvo pravila brineta, Nadica Mutavdžić. Ona se bavi pisanjem tekstova, a poslednjih mesec dana se pričao i pisalo o njoj zbog pesme Ane Nikolić "Terasa s pogledom na zid", čiji je ona autor. Zbog reči pesme, mnogi su komentarisali da je Nadica Marinina naslednica. 

Informer

 

I sam Anin dečko, kompozitor Goran Ratković Rale je istakao da je Nadica odlična u svom poslu, kao i da Futa i on sada sarađuju sa njom. 

Informer

 

- Ana je svojevremeno došla kod mene u studio i rekla mi je da ima dva teksta koja joj je poslala jedna devojka. Pročitao sam ih i oduševio se. Ona se zove Nadica Mutavdžić. Sad radi i sa Futom i sa mnom. Marina je Marina, nju je nemoguće zameniti, ali Nadica piše slično kao ona - rekao je Rale za "Blic".