Autor: Informer/A.S.

21.08.2024.

17:11

Foto: Foto: ATA Images

Džet set

"Bilo mi je žao kada sam..." Milica iskreno o skandalu sa Đanijem na proslavi olimpijaca, rekla samo ovo o svom kolegi

Atraktivna pevačica, Milica Pavlović bila je jedna od "odabranih" koja je 12. avgusta pozvana da peva na proslavi u čast naših olimpijaca. Milica je otvorila veselje hitom "Ona nosi Pradu", a svojim glasom i stasom dovela je atmosferu do usijanja.

Informer

 

Iako je delovalo da se na žurki svi odlično provode, bilo je i onih koji su kući otišli nezadovoljni. U pitanju je Radiša Trajković Đani, koji je bio ljut na svoje kolege jer su "držale koncert", zbog čega on nije stigao da otpeva nijednu pesmu. 

- Znači, nije fer, šta je trebalo da uradim? Da pevam u 7 ujutru? Šta sam ja tu, čistačica? A došao sam prvi u 22h. Novak Đoković i ja smo prvi došli, niko nije bio od kolega, dakle prvi sam stigao - rekao je za "Kurir" besno Đani nakon žurke.

Informer

 

S obzirom na to da je pevala našim olimpijcima, Pavlović se osvrnula na Đanijeve optužbe. 

- Moram da priznam, uvek sam jako iskrena, bilo mi je žao kada sam pročitala njegovu izjavu. Kada sam tek došla, prvo sam videla Nikolu Rokvića, a kada sam stala na binu, s leve strane sam videla kako za stolom sede Đani, Željko Šašić, a kasnije u togu mog nastupa je naišla i Milica Todorović. Svima sam mahnula, oni su meni takođe, nakon toga sam otišla da se pakujem za Crnu Goru, a Đanijevu izjavu sam pročitala usput, na aerodromu, dosta kolega me pozvalo. Žao mi je što on nije pevao, svi znamo da kada Đani uhvati mikrofon da nastane nezaboravna atmosfera, znamo njegovu energiju. Ne znam šta se desilo, žao mi je, Đanija vole sportisti i narod, zapevaće on na nekom narednom slavlju - rekla je Milica za "Kurir".