Autor: Informer/K.Ć.

22.08.2024.

13:03

Foto: Informer/društvene mreže

Džet set

"Beži, grobe": Pevačica javno isprozivala Harisa Džinovića, pa otkrila kako se ponašao

Pevač Haris Džinović izazvao je pravu buru u javnosti nakon što je, posle dve decenije, potvrdio da se razvodi od supruge Meline Džinović. O rastanku je govorio otvoreno, ali jedna njegova izjava posebno je odjeknula: "Ja sam samo kriv što sam davao", postala je viralna i nema ko je i danas ne koristi.

Nije prošlo dugo, a Harisove reči postale su toliko popularne da su ljudi počeli da ih tetoviraju na svojim telima, pokazujući koliko je ova fraza zaživela među njegovim fanovima.

Informer

 

Sada je Zorica Erić, pobednica jedne od prethodnih sezona muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", indirektno je potkačila Džinovića. Pevačica je na društvenim mrežama razvezala jezik, a mnogi su zaključili da se njene reči odnose na Harisa. 

- Ali matori brkica što je davoo, koji se kao kobac zaleteo na mlade žene celo veče. Beži, grobe - napisala je Zorica.

Informer

 

Pobednica "Nikad nije kasno" se tu nije zaustavila, ona je nastavila da "rešeta" starijeg kolegu.

- Mogu da komentarišem bilo koga i bilo šta. Pa ako vam se ne sviđa, znate kako ide. Ne mogu da poštujem i uvažavam brkatog koji je na sve načine ispljuvao ženu sa kojom ima decu. To ne radi gospodin kakvim sam ga smatrala i tačka. Radije bih Maju Nikolić slušala kako arlauče - napisala je ona.

Informer

 

Podsetimo, Zorica Erić, pobednica takmičenja "Nikad nije kasno", imala je burnu prošlost o kojoj je više puta govorila, a nedavno se prisetila pakla kroz koji je prošla zbog konzumiranja narkotika.