Autor: Informer/K.Ć.

22.08.2024.

15:07

Foto: Informer

Džet set

"Ovo što radi je sve zbog priče": Učesnica "Elite 8" oplela po Stefani, Slađa ubeđena da je mala iskoristila Matoru

O odnosu Jovane Tomić Matore i Stefani Grujić se dosta pričalo kako u rijalitiju, tako i nakon istog. U jednom trenutku se čak pojavila i informacija da je Matora navodno verila Stefani, što su obe ubrzo demantovale i tom prilikom istakle da su samo drugarice.

Informer

 

Sada je Slađana Lazić Bošković prokomentarisala Matorin odnos sa Stefani. Kako je i sama rekla, ona smatra da je Grujićeva sve iscenirala samo kako bi se o njoj pisalo, pošto je ona postala bliska sa Jovanom baš pred sam kraj "Elite 7".

Informer

 

- Da mislim da se Stefani zalepila za Matoru, ali samo zato da bi ušla u "Elitu 8". Njih dve se tamo uopšte nisu ni družile i mislim da se njoj Matora ne sviđa. Ovo što radi je sve zbog priče i da bi se pisalo o njoj. Što se Matore tiče ona je iskrena. Njoj se Stefani stvarno sviđa, to je i meni rekla par puta dok smo bili u kući - rekla je Slađa za Informer, pa dodala:

- Za sada mislim da nisu, ali mi se čini da će uskoro uploviti u ljubavni odnos - zaključila je ona.

Informer

 

Podsetimo, Slađa je jednom prilikom otvorila je dušu u emisiji. Ona je tim povodom ispričala sve o šokantnoj aferi koju je njen muž imao sa njenom rođenom sestrom, te priznala da li je uspela da pređe preko navedene prevare.