Autor: Informer/A.S.

22.08.2024.

16:41

Foto: Informer

Džet set

"Pevačice izlaze na binu u porno izdanju, pa nikom ništa!" Lukas pružio podršku Desingerici: "Van pameti je ta hajka na čoveka"

Folker Aca Lukas nedavno je završio u Urgentnom centru zbog lošeg zdravstvenog stanja. On se sada oglasio za medije i istakao da se mnogo bolje oseća, ali da mora da povede računa o svom načinu života, da ne bi ponovo završio u bolnici.

Informer

 

- Zdravlje je sad dobro. Čovek se u životu prilagođava kako stvari teku. Ja sam negde zaboravio koliko imam godina, pa sam se malo ponašao kao dečkić od 22, pa me je malo klepilo, ali dobro... Sve mora da se uskladi - rekao je Aca.

Lukas i Dragana su nedavno imali koncert, na kom su prvi put zajedno pred publikom otpevali svoj veliki hit. Aca je imao samo lepe reči za Mirkovićku, a tom prilikom se dotakao i njenog ljubavnog života. 

- Dragana je ubedljivo najveća ženska zvezda na našoj estradi u sadašnjosti i prošlosti. Volim je, poštujem i cenim, ona je jako dobar drug. Mi u našim godinama ne možemo da imamo ni dečka ni devojku. Možemo da imamo samo prijatelje - izjavio je on. 

Informer

 

Pevač se na kraju dotakao i svog kolege, Desingerice, čiji su nastupi na meti kritika zbog njegovog ponašanja na sceni. 

- Svako ima svoj umetnički performans. Kakav god da je performans, ako on za to ima publiku, onda je to sasvim okej. Taj dečko radi to što radi i zna šta radi i ima svoju publiku. Potpuno je van pameti to što se radi oko njega, ta hajka na čoveka što radi nešto na bini. Ako ćemo tako, mnoge pevačice izlaze na binu ne polugole, nego u p**no izdanju, pa im niko nije zabranio ulazak u lokale i pojedine države. To je veći nemoral nego što ovaj čovek radi. To što gledamo gole g**ice i još pojedine delove tela, to nema veze, to ne važi. Imamo dvojake aršine i to je jako ružno. Ali tako je uvek kod nas bilo i biće - izjavio je on za "Kurir".