23.08.2024.

07:02

Foto: Zoran Sinko

Džet set

"I pevam i studiram": Milica Jokić se posvetila obrazovanju, Dačićeva snajka želi fakultetsku diplomu

Završiću fakultet, javno je obećala pevačica Milica Jokić (23)! Folkerka koja je javnosti poznata i kao buduća snajka Ivice Dačića kaže da joj je muzika velika ljubav, ali želi da ima i diplomu Ekonomskog fakulteta.

Informer

 

- Roditelji su me podržavali od samog početka muzičke karijere, upravo su oni otkrili moj talenat za muziku. Bili su mi veliki oslonac i podrška u svemu i zahvalna sam im na tome. Danas je posebno važno da imaš podršku porodice, pogotovo kada odlučiš da se baviš javnim poslom. Međutim, ima mnogo toga što ljudi ne znaju o meni. Uz srednju školu, završila sam i muzičku, a danas studiram ekonomiju. Moji roditelji smatraju da, pored pevanja, treba da imam i fakultet, a i ja tako mislim. Nikad se ne zna, sebe sam pronašla u muzici i definitivno ću nastaviti time da se bavim, ali je dobro da pored toga imam nešto završeno - rekla je popularna pevačica.

Informer

 

Jokićeva ima mnogo posla, peva nekoliko puta nedeljno, a nedavno je na jednom nastupu doživela peh.

- To nije peh, već blam! Pala sam na nastupu u Banjaluci! Htela sam da odem među ljude i kad sam sišla sa bine, okliznula sam se i pala. Svi su to snimili - rekla je Milica i otkrila da je bolove trpela danima:

Informer

 

- Nije bila strašna povreda, ali sam se fino udarila. Hvala Bogu, pa glavu nisam povredila. Prosula sam se kao niko, svi su mi se smejali. Neke devojke su mi pomogle da ustanem i nastavila sam da pevam kao da se ništa nije desilo iako me je sve bolelo.