Autor: Informer/A.S.

22.08.2024.

23:47

Foto: Instagram sanja_maletic_official

Džet set

"Kupio sam stan od nje da bismo bili blizu": Bivši rijaliti učesnik Sanjinu ćerku gleda kao svoju, pretrnuo kada je čuo da se Maletićka porodila

Pevačica Sanja Maletić porodila se 28. juna u 52. godini i na svet donela devojčicu kojoj su njen partner i ona dali ime Vanja

Sanjin najbolji prijtelj, bivši rijaliti učesnik, Marko Đedović sada je govorio o pevačici i njenoj naslednici, koju kako kaže, gleda kao "svoje dete". 

Informer

 

- To je najlepša stvar koja mi se dogodila unazad svih ovih meseci. Postao sam ujak jedne male devojčice, normalno je da tako mislim jer se Sanja i ja znamo preko 15 godina. Ja sam kupio stan od nje da bismo bili blizu. Bitno je da budemo blizu pravih prijatelja, još ako su oni komšije, gde ćeš bolje - rekao je on, pa dodao:

Informer

 

- Unutra sam saznao, ali nisam verovao. Bora Santana mi je rekao, posle sam pitao Nadeždu Biljić. Skontao sam da je tačno. Nisam smeo da čestitam javno, zamisli da je lupio Bora i ja da čestitam rođenje ženi koja godinama pokušava da ostane trudna. Znao sam da ona pokušava godinama i da je krajem septembra imala oplodnju. Prošla je kroz pakao, pila hormone, dobila na kilaži, pa probleme sa štitnom, pa je i to rešila. Bio sam u stanju šoka, utrnuo sam. Bio sam u neverici. Kad sam je video, vi niste svesni kakva je to mrvica. To su tako lepe stvari, to dete gledam kao da je moje, zamisli da mi neko vikne na nju, živ ne bi ostao. Čudnu, pozitivnu emociju imam - govorio je Đedović za "Blic".