Autor: Informer.rs

23.08.2024.

12:59

Foto: K1 Promo

Džet set

Vatrene reakcije i neočekivana venčanja: Najbolje iz emisije „Intrigantno"!

U protekloj sezoni gosti su bili akteri aktuelnih dešavanja, mnogi od njih komentarisali su goruće teme regionalne javne scene „bez dlake na jeziku", a mi izdvajamo neke od najzanimljivijih momenata o kojima su svi pričali.

Seka Aleksić stala u odbranu JK - najspektakularniji nastup na Music Week-u!

Nakon nastupa Jelene Karleuša na Belgrade Music Week-u, a apropo komentara mlađih kolega na isti, Seka Aleksić pružila je podršku koleginici istakavši da mlađe generacije moraju da poštuju neke stvari.

Informer

Ona je tom prilikom dodala da vaspitavanje dece nije kao što bi trebalo da bude. „Ne može neko, ko se juče ispilio i kome cure sline na nos, da kaže Jeleni, Seki, Željku Joksimoviću ili Zdravku Čoliću da treba da nam bude čast što smo sa njima na sceni", navela je ona uz opasku da mlađe genereacije treba da poštuju što dele scenu sa tako velikim zvezdama.

Da li je greška davati - iz ugla Harisa Džinovića

Mnogo se pisalo i pričalo o krahu braka pevača Harisa Džinovića i Meline Džinović. Tim povodom, Melina se nije oglašavala u medijima, dok je Haris otvoreno pričao o razlozima i problemima sa kojima se nosi. U emisiji izneo je detalje njihovog odnosa i šta smatra svojom greškom.

Informer

Samouvereno je na pitanje Ognjena Nestorovića da li mu nedostaje Melina, odgovorio: 
„Ne, ne nedostaje mi! Da mi nedostaje bila bi tu", a za sebe smatra da je pogrešio samo u tome što je „davao". Tom prilikom, sam se našalio na svoj račun, ističući uz osmeh: „Nije mi niko kriv što sam pevao „traži, traži, sve što želiš, prstom mi pokaži".

Pacijenti zakazuju pregled kod dr. Bosiljčića

Za jedan od najduhovitijih trenutaka emisije Intrigantno bila je zadužena pevačica Jelena Tomašević. Ona je pričala o situaciji u kojoj su njenog supruga, glumca Ivana Bosiljčića, koji je svojevremeno bio brand ambasador jedne poliklinike u Beogradu, zvali kako bi zakazali pregled upravo kod njega.

Informer

Jelena je iznela uz osmeh: „On je već pet sezona u ulozi doktora u Urgentnom centru, a sada je i na bilbordima doktor, i to je to, on je sad doktor!" Jelena se nadovezala na skečeve koji kruže društvenim mrežama: „Ima fora - ranjeni ORL i bruh njene majke", što je sve prisutne u studiju zasmejalo.

Aco Pejović o intimnoj sceni i reakciji ćerke: „Kako si mogao?!"

Gost emisije Intrigantno bio je i jedan od najpopularnijih pevača u regiji Aco Pejović, koji je u opuštenoj atmosferi sa Tijanom Pricom i Ognjenom Nestorovićem govorio o svojoj karijeri i interesantim detaljima druženja sa kolegama.

Informer

On je tom prilikom ispričao anegdotu u vezi sa spotom za pesmu „Neverna". Prisetio se intimne scene u kojoj glumi jedna manekenka, kojoj pevač zavlači ruku ispod suknje dok ga ona opkoračuje. „Moja srednja ćerka je pogledala spot, zatim se okrenula prema meni i rekla: „Kako si mogao?!", rekao je kroz smeh Aca. „Dva dana nije pričala sa mnom, dok joj nismo objasnili", nastavio je Pejović uz opasku da je to bio jedini put da mu je nešto zamereno od strane njegove mezimice.

Ilda Šaulić nije znala da se udaje!

Ilda Šaulić, ćerka našeg najpoznatijeg pevača narodne muzike, Šabana Šaulića, takođe je bila gost emisije Intrigantno. Ilda je govorila o svom poslednjem projektu „Tvoji tragovi, moji koraci", aludirajući na teret koji je nosila kao ćerka poznatog oca i kako se od nje uvek očekivalo mnogo, ali i da se uspešno izborila sa time i pronašla svoj autentičan put, na kome je izgradila sopstvenu karijeru.

Informer

Ilda se osvrnula i na svoje neočekivano venčanje. Njen sadašnji suprug Bojan organizovao je sve u strogoj tajnosti, uz pomoć Ildine sestre Sanele i svog brata. Bojan je pozvao sve prijatelje na večeru, a niko nije znao da je planirao i venčanje. Nakon što je kleknuo pred Ildu i zaprosio je, u restoran su ušli gosti i matičarka, što je izazvalo suze radosnice kod Ilde.

Spremite se za nezaboravne trenutke i uzbudljive priče koje će vas ostaviti bez daha. Ne propustite novu sezonu od septembra na K1! Program televizije K1 pratite na kablovskim operaterima: mts (kanal 111), Supernova (kanal 11), Orion (kanal 7) i Hipernet (kanal 8). Emisiju „Intrigantno" možete gledati i na YouTube kanalu K1 televizije.