Autor: Informer/K.Ć.

23.08.2024.

18:24

Foto: Shutterstock/Dejan Milićević

Džet set

Ana Nikolić šokirala stajlingom! Providna čipka i crni veo dominiraju: "Izgledaš kao crna udovica"

 

Ana Nikolić jedna je od najkontroverznijih pevačica na domaćoj estradi i gotovo svaki njen korak završi u medijima. Ona je u poslednje vreme na meti kritika baš zbog svojih nesvakidašnjih stajliga, te je tako i sada.

Popularna pevačica je na svom Instagram profilu podelila video koji je izazvao pravu buru. Ana je pozirala u providnom čipkastom kombinezonu, a ono što je sve iznenadilo je crni veo koji je stavila preko lica.

"Ana, molim te... Nemoj da izgledaš kao crna udovica, brate pretera ga", jedan je od komentara ispod objave.

Inače, Ana je u vezi sa Goranom Ratkovićem Raletom koji je govorio o njihovom emotivnom odnosu.

Informer

 

- Nisam razgovarao sa Anom o venčanju još, ali se tome ne bih ni opirao. Ona je jedna preduhovita žena, a ja se na to palim. Pre svega me je zavela mozgom, sa njom je uvek jako zanimljivo - objasnio je bio muzičar i priznao da mu ne prija što mediji prate svaki njihov korak otkad su ozvaničili vezu.

- Smeta mi što smo zbog našeg odnosa Ana i ja toliko zastupljeni u medijima, ali ja ne mogu ništa da uradim povodom toga. Ana je, sa druge strane, na to navikla. Ne smeta joj pažnja medija zbog naše veze, jer je kod nje uvek neka frka - rekao je Goran Ratković kroz smeh za "Svetski radio".