Autor: Informer.rs

23.08.2024.

18:56

Foto: ATAIMAGES/Shutterstock

Džet set

Država na prvom mestu: Tanja Savić zbog ATP turnira pristala da pomeri spektakl u Beogradu za 23. novembar

Ovu odluku Tanja je donela posle konsultacija sa svojim timom saradnika ali i organizatorima velikog ATP turnira Serbia open koji će ove godine posle duge pauze biti održan u srpskoj prestonici i okupiti neke od najboljih tenisera današnjice.

- Sve se dogodilo iznenada, jer je turnir u Gijonu u Španiji otkazan i Beogradu je ponuđeno da bude domaćin ovog značajnog sportskog događaja. Pošto se jedini datum kada turnir može da se održi preklapa direktno sa mojim koncertom, čelni ljudi turnira su nas kontaktirali i zamolili da pomerimo datum. Sa jedne strane, dugo sam čekala ovo druženje sa publikom i znam da su neki planirali i svoje slobodno vreme prema koncertu, ali sa druge strane svesna sam značaja koji za državu ima ovakva jedna manifestacija. Patriotizam je pobedio i mi ćemo koncert održati 23. novembra, samo dve nedelje kasnije. Ja ću se sa moje strane sada još više potruditi da publici priredim događaj koji nikada neće zaboraviti – rekla je ovim povodom Tanja, koja je poznata i kao jedna od omiljenih pevačica srpskih sportista pa je tako bila i specijalni gost na proslavi olimpijaca na kojoj su prisustvovali i Đoković i Jokić.

Informer

 

Ona je tada spomenula poštovanje koje gaji prema najboljem teniseru svih vremena tako da je sigurno i to bio jedan od faktora koji su doprineli da lakše donese nezahvalnu odluku.

Ovim povodom oglasio se i direktor Serbia Opena, Đorđe Đoković.

- Zbog nepredviđenih okolnosti i kasne odluke ATP-a nismo imali prostora za manevar u pogledu termina našeg turnira. Iskreno smo zahvalni Tanji Savić na razumevanju i fleksibilnosti povodom promene datuma njenog koncerta. Cenimo njen profesionalizam i želimo joj puno uspeha u daljem radu, kao i nezaboravan nastup pred njenom vernom publikom – rekao je Đoković.

Za stari datum kod publike vladalo je ogromno interesovanje, a sve karte koje su već kupljene važiće i za novi termin.