24.08.2024.

08:32

Foto: Foto: Printscreen, Instagram/karleusastar

Džet set

Karleuša izazvala kolaps u Rumi: Regionalna zvezda oborila rekord posete, nepregledna masa neumorno skandirala Jelenino ime (VIDEO)

Regionalna muzička zvezda Jelena Karleuša sinoć, 23. avgusta, održala je spektakularan koncert na Gradskom trgu u Rumi.

JK se pred nekoliko desetina hiljada ljudi pojavila tačno u 21 čas, a okupljena masa najveću pop divu Balkana pozdravila je gromoglasnim aplauzom i ovacijama.

Jelenin nastup najavljivan je mesecima, a prethodne noći došlo je do nezapamćenog kolapsa u saobraćaju, pa su iz tog razloga morale da reaguju i jake policijske snage.

Karleuša je puna dva sata pevala svoje najveće hitove nastale u trodecenijskoj karijeri, a pravi delirijum nastao je s prvim taktovima pesme “Benga”, za koju je plavokosa pevačica nedavno snimila, kako se navodilo u medijima, najskuplji spot na ovim prostorima.

Kao najveće iznenađenje večeri bila je numera “Runde”, koju je za Karli napisao pokojni tekstopisac Milan Radulović Laća, i čije se ime sinoć kao znak sećanja pojavilo na ekranu iza nje.

Podsetimo, Jelena Karleuša nedavno je u ekskluzivnom intervjuu koji je dala Informeru govorila o novom partneru, detaljima razvoda od Duška Tošića, te bezrezervnoj podršci predsedniku Aleksandru Vučiću.