24.08.2024.

16:31

Foto: shutterstock/Informer/logo

Džet set

Indi hoće na "Evroviziju", Zoran joj pravi pesmu?! Pevačica poručila: "Moje postojanje zaslužuje takvu scenu"

Pevačica Indira Indi Aradinović i kompozitor Zoran Marjanović, kojem se po drugi put sudi za ubistvo supruge Jelene Marjanović, spremaju pesmu za "Evroviziju", koja će se u maju sledeće godine održati u Švajcarskoj.

Informer

 

Indi je oduvek imala želju da svoju zemlju predstavlja na ovoj manifestaciji, a ukoliko sve bude kako je zamislila, partner će joj ispuniti tu želju.

Aradinovićeva je ove glasine potvrdila i rekla da Zoran već ima nekoliko pesama koje bi imale veliku šansu da prođu na pomenutom festivalu.

Informer

 

- Nas dvoje svakako radimo na novom albumu, koji izlazi sledeće godine. Zoran ima nekoliko pesama koje bi mogle da prođu na Evrosongu. Trenutno većamo šta ćemo i kako ćemo. Videli smo da je konkurs raspisan. Ako se sve kockice slože, možda me vidite sledeće godine u Švajcarskoj. E sad, pre mnogo godina sam imala veoma lepo mišljenje o tom takmičenju, koje se promenilo. Bilo je zadovoljstvo za jednog pevača da se pojavi na ovakvom, svetski priznatom muzičkom šou-programu, ali poslednjih godina to nije slučaj, sve se nekako promenilo. Verujem da moje postojanje, karijera i ime zaslužuje takvu scenu, ali kada bi Zoran napravio pesmu približnu tom takmičenju, verujem da bi to pokidalo - sigurna je Indi.