24.08.2024.

22:29

Foto: Foto: ATA images

Džet set

"Ovo je klasično uhođenje!" Ivan Marinković otkrio zašto je Jelena došla ispred njegove zgrade, pa poručio: "Ljubomorna je na Miljanu"

Bivši rijaliti učesnik Ivan Marinković i njegova supruga Jelena u "Elitu" su ušli kao bračni par, ali kada se saznalo da ga je prevarila sa Urošem Rajačićem, zatražio je razvod.

Informer

 

Par se nije rastao u dobrim odnosima, a danas je Informer došao u posed snimka na kojem se vidi kako Jelena vidno uznemirena stoji u ulazu Ivanove zgrade i nekoga uporno pokušava da dobije na telefon. 

Mi smo kontaktirali Ivana kako bismo saznali šta se dogodilo i da li su se posvađali pre njenog dolaska, kao i da li je došla da uzme psa Beku. Međutim, Ivan je sve to negirao.

Informer

 

- S obzirom na to da sam joj rekao da ću da joj vratiti Beku u nedelju, a sada je subota, nije došla zbog psa sigurno. Mislim da je došla da vidi da li je Mljana Kulić tu i da me progoni. Zvala me je, nisam hteo da joj se javim, nemamo mi šta da pričamo. Rekao sam joj kad i gde da bude ako želi da uzme psa. Ovo je klasično uhođenje. Preti mi policijom već nekoliko dana, a zapravo je ljubomorna što je Miljana kod mene, plaši se da se nismo pomirili, to bi joj bilo ostvarenje najgore noćne more. Čak i da jesam, kakva je to osoba kojoj bi smetalo da se pomirim sa majkom svog deteta? Nek ide i nek živi životom starlete, mene nek ostavi na miru. Non-stop mi preti u porukama i konstantno me vređa, sve čuvam kao dokaz. A onda kada joj ja odgovorim, onda se pravi žrtva, iako je vrlo jasno ko je prvi počeo - rekao je Ivan za Informer.

Jelena se ovim povodom još uvek nije oglasila, a ekskluzivni snimak na kojim se vidi kako ga čeka u ulazu zgrade možete pogledati OVDE.