25.08.2024.

09:56

Foto: Miloš Miletić

Džet set

Karleuša u vrelom izdanju "zagrmela" na bini, pa popisala stanovništvo u Somboru: Diva niže rekorde, natpis na pantalonama sve govori (FOTO/VIDEO)

Regionalna muzička zvezda Jelena Karleuša sinoć, 24. avgusta, nastupala je na Trgu u Somboru i to samo veče nakon što je oborila rekord posete na koncertu u Rumi.

JK se oko 21 čas pojavila pred desetinama hiljada obožavalaca, koji su zaposeli Sombor od ranih popodnevnih časova, a za ovu priliku izabrala je nesvakidašnji scenski kostim.

Karleuša je, naime, ponela crne kožne pantalone sa natpisom "celebrity" (slavna ličnost - prim.aut.), koje su se savršeno uklopile uz crno-belu kožnu jaknu, sa pažljivo dizajniranim detaljima u vidu zvezdica.

Ispod jakne, pop diva nosila je crni veš i top, dok je stajling upotpunila naočarima i kaubojskim kaišem preko stomaka, naglasivši svoje izvajano telo.

Podsetimo, Jelena Karleuša u ekskluzivnom intervjuu koji je dala Informeru govorila je prvi put o novom partneru, detaljima razvoda od bivšeg fudbalera Duška Tošića, ali i bezrezervnoj podršci predsedniku Aleksandru Vučiću.