25.08.2024.

12:02

Foto: ATAimages

Džet set

Sanja Maletić rodila dete u 52. godini, a novom objavom zbunila sve: "Ne pomaže majko..."

Sanja Maletić postala je majka u 52. godini. U junu 2024. godine, na Vidovdan, pevačica je na svet donela ćerku kojoj je dala ime Vanja.

O njenom privatnom životu se ne zna mnogo, a na društvenim mrežama nije preterano aktivna. Međutim, poslednjom objavom na Instagramu ostavila je mnoge u čudu.

- Dok od ti žena zvoca, galami, priča, skače po glavi - stalo joj je. Kada ućuti, ne pomaže voda majko sa korita Ivanova, ni lekari ni travari - piše u objavi koju je Sanja podelila, a da li je nekom posebno to posvetila, nije poznato.

Informer

 

Podsetimo, po izlasku iz "Elite", učesnik Marko Đedović se oglasio o prinovi Sanje Maletić.

- To je najlepša stvar koja mi se dogodila unazad svih ovih meseci. Postao sam prelepi ujak jedne male devojčice, normalno je da tako mislim jer se Sanja i ja znamo preko 15 godina. Ja sam kupio stan od nje da bismo bili blizu. Bitno je da budemo blizu pravih prijatelja, još ako su oni komšije, gde ćeš bolje. Unutra sam saznao, ali nisam verovao. Bora Santana mi je rekao, posle sam pitao Nadeždu Biljić. Skontao sam da je tačno. Nisam smeo da čestitam javno, zamisli da je lupio Bora i ja da čestitam rođenje ženi koja godinama pokušava da ostane trudna - objasnio je Marko, a nakon izlaska iz rijalitija, kada je video Sanjinu ćerku, shvatio je da je vest tačna i bio je preplavljen emocijama.

- Znao sam da ona pokušava godinama i da je krajem septembra imala oplodnju. Prošla je kroz pakao, pila hormone, dobila na kilaži, pa probleme sa štitnom, pa je i to rešila. Bio sam u stanju šoka, utrnuo sam. Bio sam u neverici. Kad sam je video, vi niste svesni kakva je to mrvica. To su tako lepe stvari, to dete gledam kao da je moje, zamisli da mi neko vikne na nju, živ ne bi ostao. Čudnu, pozitivnu emociju imam - govorio je Đedović za Blic.

Tagovi: