25.08.2024.

12:41

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Milicu Todorović muvaju oženjeni muškarci! Pevačica iznela šok detalje, pomenula i prinovu i bivše: "Ode jedan, dođe drugi!"

Milica Todorović neretko se šali na svoj račun, pa nema problem da govori i o svojim bivšim momcima. Ipak, sada je otkrila da je majka često pita za unuče.

Milica se, naime, osvrnula i na svoj odnos sa potencijalnim svekrvama i stakla da je sa svakom bila u dobrim odnosima, kao i to da se i dan-danas čuju.

- Majka non stop, moj Instagram, onaj DM gori od majke, ona lista one reels videe i kad god vidi neku bebu ona mi pošalje, ali obavezno devojčicu, ovakva da bude i ovakvu mašnicu da ima. Ja kažem: "Samo ti naruči!" - rekla je Milica kroz smeh i dodala:

Informer

 

- Zezamo se na tu temu, ali ja kažem to je sve do Boga, do sudbine, pa kako bude…

Milica je kroz osmeh pričala i o momcima koji su se menjali kroz njen život.

- To nekako ide spontano. Ode jedan, dođe drugi, ali sve svekrve su predivne i dan-danas se čujem sa svim svekrvama - kaže pevačica.

Milica se osvrnula i na poruke od udvrača, među kojima su i oženjeni.

Informer

 

Dobijam ja poruke na Instagramu, kažu mi slatka si, mogli bismo da popijemo kafu, ja na to ne kažem ništa, šta da kažem kad ne poznajem čoveka. Ja moram nekoga da upoznam, pa da mi se svidi energija i kad nešto klikne, možemo da uđemo u neku priču - kaže Milica i otkriva kako reaguje kada joj se udvara neko ko je zauzet:

- Nervira me to, baš se iznerviram i samo iskuliram - zaključila je pevačica za Grand.