Autor: Informer/K.Ć.

25.08.2024.

21:02

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Jovana Jeremić progovorila o trudnoći! Voditeljka sve javno otkrila: "Spremna sam"

Voditeljka Jovana Jeremić nakon uspešne televizijske sezone odlučila je da sa ćerkom Leom ode na kratak odmor. Nakon što je predahnula, kraljica šera je odmah prionula na posao, a sada je za medije otkrila svoje planove za budućnost.

- Ja moram da se zahvalim svima vama, pogotovo kolegama sa portala Pink.rs i saradnji koju imamo. Ove godine spremamo nešto neočekivano - rekla je Jovana pa je otkrila da li je trudna:

Informer

 

- Nisam trudna, nije još vreme, ja sam sve mršavija i spremnija, a sada se sprema za svetsku karijeru sa Pinkom naravno. Moram da kažem da imam sjajne nove džinglove za novu sezonu, to je revolucija svega. To je moj poklon za Pinkov 30 rođendan, ja sam odrasla uz Pink i želja mi je da budem Minimaks ove kuće i mislim da idem ka tome. Biće i glasanje koji Džingl je najbolji, pa da vidimo koji se publici najviše sviđaju.

Potom je otkrila kakve planove ima za odlazak u Ameriku kako bi izveštavala sa njihovih izbora.

- U novembru idem u Ameriku, a možda odem i ranije, ja ću se stalno javljati, neće biti pauze. Imaćemo mnogo posla, neću samo izveštavati, već ću raditi ozbiljne intertvjue koje planiram da obavim tamo. Nemoj da vas iznenadi i intervju sa Donaldom Trampom - rekla je Jovana u emisiji "Premijera Vikend specijal".