26.08.2024.

09:59

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Jelenu Karleušu pitali za novog dečka, ona zablistala, pa poručila: "Vi biste voleli..."

Muzička zvezda Jelena Karleuša nedavno je u ekskluzivnom intervjuu koji je dala Informeru prvi put javno govorila o svom partneru.

Kako je JK tada istakla, još uvek nije spremna na to da novog dečka predstavi javnosti, a njen neodređen odgovor na pitanje da li je zaljubljena privukao je veliku pažnju.

S tim u vezi, "mala od skandala" nedavno je na koncertu koji je održala u Somboru, ponovo progovorila na pomenutu temu, te otkrila da li se, u međuvremenu, zaljubila.

Vi biste voleli da budem zaljubljena? (smeh) Mislim da najbolje sijam kada sam na bini i kada se družim sa mojom publikom. Iskreno, meni muškarac nije potreban da bih puno sijala. Mogu da kažem da muškarci mogu da učine da se ja lepo osećam, a mogu i da mi pokvare raspoloženje, to je već poznato... (smeh) - istakla je Karli kroz smeh.

S obzirom na to je Jelena nastupala u gradu iz kog potiče čuveni košarkaš Nikola Jokić, pevačica se dotakla i njega.

- Čula sam, naravno, za Nikolu. Veliki košarkaš i sportski superstar. Drago mi je što sam u Somboru, zbog Nikole, ali i zbog Somboraca, jer sam čula da su fantastična publika - rekla je pop diva za Telegraf.rs.

Tagovi:
Jelena Karleuša