26.08.2024.

13:11

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Mia Borisavljević na odmor pukla 10.000 evra! Pevačica sa suprugom uživa u luks letovalištu u Turskoj (FOTO/VIDEO)

Mia Borisavljević (40) i njen suprug Bojan Grujić (38) sa ćerkama Emom (6) i Teom (3) uživaju na odmoru u turskom gradu Kemer, za koji su izdvojili više od 10.000 evra!

Atraktivna folkerka i njen partner izabrali su najluksuzniji hotel u Antalijskoj regiji kako bi maksimalno uživali sa naslednicama.

- Mia i Bojan napravili su predah od silnih poslovnih obaveza i sa ćerkama su otputovali u Tursku. Za odmor iz snova pevački par izdvojio je pravo malo bogatstvo, a uživanje u punom pansionu luksuznog hotela koštaće ih više od 10.000 evra. Mia i Bojan više puta su dosad letovali na istom mestu u Antaliji, a hotel u kom odsedaju, pored božanstvene privatne plaže poseduje i nekoliko otvorenih bazena, akva-park, spa-centar, saune, teniske terene, teretane, pa nije ni čudo što je cena paprena - priča izvor blizak pevačici za Informer i otkriva kako popularni par provodi vreme u Turskoj. 

Atraktivna brineta s vremena na vreme preko društvenih mreža obraduje svoje fanove setom fotografija na kojima je u prvom planu njeno izvajano telo, ali i onim koje pokazuju njenu posvećenost i predanost treningu, čak i tokom odmora. 

- Mia redovno trenira i na odmoru, a suprug je prati u svemu. Oni koriste sve blagodati kompleksa u kom odsedaju, a zajedničko vreme provode igrajući tenis ili odbojku na plaži. Nije im bitno ko će da pobedi, već da ostanu u formi i da se dobro zabave - dodaje izvor.  

Pevačica će u Turskoj sa porodicom ostati do poslednjeg dana avgusta, kada se vraća poslovnim obavezama, a publiku će uskoro obradovati i novim pesmama.

- Nakon odmora Mia ulazi u studio kako bi svoju publiku obradovala novim pesmama, uprkos tome što je poslednja numera "Normalna" postala pravi letnji hit i sluša se u svim noćnim klubovima - završava izvor za Informer. 

Tagovi:
Mia Borisavljević