26.08.2024.

15:46

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Nikola Rokvić uspeo u svojoj misiji: Aparat za onkologiju stigao u Srbiju, ali to nije sve! Pevač saopštio divne vesti

Nikola Rokvić nakon mesec dana hodočašća dugog oko 1060 kilometara, prikupio je više od 40 miliona dinara, koje je namenio za pomoć bolesnoj deci.

U svojoj misiji je konačno i uspeo! Baš kako je zacrtao, aparat koji će pomoći u dijagnostikovanju kancera mozga stigao je u Srbiju. Jedan će otići u Niš, a drugi uskoro stiže u Beograd.

Putem Instagrama je sa pratiocima podelio radosne vesti.

Dragi ljudi, samo da vas obavestim da je aparat za dečiju onkologiju u Nišu stigao u Srbiju. Sledeće nedelje ćemo ga dostaviti Kliničkom centru u Nišu. Aparat za Beograd je još u procesu uvoza, vrlo brzo će i on stići - saopštio je Nikola, pa otkrio da uskoro počinje i renoviranje dečijeg dela pedijatrijske onkologije u Beogradu, što mu je bio još jedan od ciljeva.

I ceo projekat za renoviranje dela dečije onkologije u Beogradu je zavšen i vrlo uskoro kreću radovi. Divne vesti, tako da idemo dalje - rekao je sa osmehom Nikola, ali lepim vestima tu nije kraj.

Kako je ostao višak novca, otkrio je šta će uraditi s njim.

Pošto smo prikupili još dodatnih sredstava, obavestićemo vas kojoj ustanovi ćemo obezbediti potrebnu aparaturu. Radujmo se! - objavio je naš pevač.

Tagovi: