Autor: Informer/K.Ć.

26.08.2024.

21:12

Foto: Shutterstock

Džet set

"Snimila p*rnić, napala patrijarha i prebila sestru": Njegovo oglašavanje svi su čekali, nije štedeo na rečima, brutalno ponizio Severinu

Hrvatska pevačica Severina Vučković, poznata po svojim kontroverznim izjavama protiv Srbije, doživela je pravu buru kada je privedena na našoj granici na informativni razgovor. Srpska policija je, prema informacijama, sprovela standardnu proceduru, kao i za sve osobe čije izjave naši državni organi smatraju spornim.

Ali, pravi haos je nastao tek nakon privođenja! Pop zvezda Jelena Karleuša nije ostala nema na ovaj incident i žestoko je oplela po Severini, poručivši joj javno "zbogom". No, to nije sve, još jedan udarac Severini zadao je i direktor Hajp produkcije, Saša Mirković!

Informer

 

Mirković je putem Instagrama osuo rafal kritika po Severini, bez dlake na jeziku, ističući da je pevačica postala poznata jedino zbog svog po*no filma. Ova izjava izazvala je pravu buru na društvenim mrežama, a čini se da sukob između Severine i srpske estrade tek počinje!

Informer

 

- Gledam ove statuse "dame" sa jahte (postala popularna nakon tog filmića), koja je u širim krugovima poznata kao Seve. Posle napada na patrijarha Porfirija, prebila je svoju sestru, a sad je ostrvila i na Vučica. Ima li neko da kaže ovoj ženi da joj niko nije kriv što su je (posle jahte), oženila i ostavila oba muža Srbina. Nije joj niko od napadnutih kriv zbog toga, da bi ona vređala sve zvaničnike! Zovem odmah Kojiće i Milana da se ostave ćorava posla i da je prigrle nazad, da ne bi bila večita "žrtva". P.S. Ona ako neće da dođe u Srbiju zbog Vučića, neka dođe zbog svoje rodbine koja tu vekovima živi, siguran sam da joj niko neće braniti! - bio je brutalan i iskren Saša.