Autor: Informer/K.Ć.

26.08.2024.

22:36

Foto: Printscreen/You Tube/Rada Manojlović

Džet set

Radi Manojlović dečko napisao pesmu: Pevačica mu se javno obrtila, pa otkrila ime i prezime svog izabranika

Iako je ceo novi album Rade Manojlović privukao pažnju javnosti, posebna prašina se digla oko numere "Nisam drogirana", koja je objavljena sa danom zakašnjenja, ali sada su otkriveni i detalji o ovoj pesmi.

Tekst za pesmu je napisala pokojna Marina Tucaković, koja je zaslužna za mnoge vanvremenske hitove. Ali, tu nije kraj iznenađenjima. Drugi deo teksta dopisao je Radin izabranik, Vladimir Ranković.

Informer

 

- Najveća zahvalnost mojoj sestri Maji, Vladimiru Rankoviću i I, koji su verovali u mene, digli me sa dna kad je bilo najteže i doprineli da ovaj dugoočekivani projekat "Prva Dama" konačno ugleda svetlost dana. Hvala i svim prijateljima i porodici koji su mi pružili podršku tokom čitavog procesa, verovali u mene i ohrabrivali me da nastavim. Vaša ljubav i vera u mene dali su mi snagu da ostvarim svoje snove - rekla je Rada.

Ovaj potez pokazuje da se Rada u poslednje vreme sve više oslanja na svog partnera i da je zadovoljna u privatnom životu. Vladimir Ranković se aktivno uključuje u projekte koji su važni za nju i pokazuje podršku njenim profesionalnim poduhvatima.

Podsetimo, Radin dečko iza sebe ima ima brak u kojem je dobio dvoje dece.