26.08.2024.

23:10

Foto: shutterstock/Informer

Džet set

Bora Čorba životno ugrožen: Lekari čine sve što je u njihovoj moći!

Legenda rokenrola, Bora Đorđević, nedavno je hospitalizovan zbog komplikacija izazvanih hroničnom opstrukcijom pluća. Kako saznaju domaći mediji, Borino stanje je ozbiljno i životno je ugrožen. Tim vrhunskih stručnjaka u prestižnoj bolnici u Sloveniji, gde se lečio i Josip Broz Tito, bori se da pomogne muzičaru da pobedi u ovoj najtežoj borbi.

Informer

 

Uz Boru su svakog dana njegova supruga Dubravka Milaković, menadžer Bane Obradović, i najbliži prijatelji, koji ne gube nadu. Lekari ih redovno obaveštavaju o stanju rok legende, dok svi zajedno strepe i nadaju se najboljem ishodu.

Ceo muzički svet navija za Borino ozdravljenje, a njegovi fanovi širom regiona šalju poruke podrške, verujući da će njihov idol uspeti da se izbori sa ovom opakom bolešću. Bitka je u toku, a svi su uz Boru u njegovoj najvažnijoj životnoj borbi!

- Treći dan isto. Intubiran. U bolnici. Nema promena - rekao je Bane za Informer.

Podsetimo, predsednik Aleksandar Vučić danas se oglasio putem svog "Instagram naloga" i uputio reči podrške legendarnom rokeru Bori Đorđeviću, koji se trenutno nalazi u veoma teškom zdravstvenom stanju.