27.08.2024.

11:23

Foto: ATAIMAGES

Džet set

"Ne mogu da ga operišu, stanje je ozbiljno!" O Bori Đorđeviću bruje svi slovenački mediji, zabrinutost raste iz dana u dan

Frontmen grupe "Riblja čorba", Bora Đorđević, danima je u bolnici zbog lošeg zdravstvenog stanja. Bora leži u bolnici u Ljubljani, gde inače živi sa svojom suprugom Dubravkom, koja mu je za vikend bila u poseti.

Slovenački mediji takođe izveštavaju o stanju našeg rokera, a kako navode, muzičar je i dalje u teškom stanju, dok se lekari čine sve kako bi se izvukao.

Informer

 

"Bora Đorđević je zbog teške upale pluća hospitalizovan u Ljubljanskom kliničkom centru", "Bora na respiratoru, njegovo stanje je ozbiljno", "Frontmen 'Riblje čorbe' je na respiratoru, lekari ne mogu da ga operišu", samo su neki od naslova o našem pevaču, a većina njih se poziva na informacije iz srpskih medija.

Informer

 

Podsetimo, Borin menadžer, Bane Obradović, juče se oglasio za medije i otkrio u kakvom je stanju muzičar.

- Borino stanje je nepromenjeno već tri dana, intubiran je u bolnici, leži. Nadamo se svi da će da nas obraduje buđenjem. Baš ništa mu se nije radilo, leži, stabilno je stanje. Ništa mu nije rađeno, niakva operacija ili intervencija, treći dan leži intubiran. Kada mu se pobošlja stanje, pošto su mu pluća mnogo loša, pa da se zdravlje bože i probudi, što bi svi želeli - rekao je Bane Obradović za Telegraf.