27.08.2024.

14:43

Foto: Skymusic

Džet set

Senidah stigla u Beograd - outfit gori, otkrila i detalje o koncertu (VIDEO)

Senida Hajdarpašić stigla je u Beograd povodom najavljenog koncerta na Tašmajdanu u petak 30.
avgusta, a na Beogradski aerodrom stigla je u šik autfitu, koji je apsolutni hit ovoga leta.

Pevačica se pojavila u pink tunici i ljubičastim pantalonama, dok je na nogama imala zlatne espadrile
koje su apsolutni hit ove sezone. Mnogi su komentarisali da popularna Slovenka nikad bolje nije
izgledala, a njen dolazak na aerodrom nije prošao nezapaženo. Osim što se slikala sa fanovima, Senidah je bila i više nego raspoložena da pozira fotoreporterima koji su je dočekali na aerodromu, a ovom prilikom otkrila je i nekoliko detalja o predstojećem koncertu.

- Moraću i da igram, samo se nadam da neću zaboraviti korake - kroz osmeh je prokomentarisala i dodala da će imati i gosta iznenađenja. - Ta osoba se nije pojavila na bini ne znam otkad, tako da mislim da će beogradska publika biti jako zadovoljna - rekla je Senidah.

Rekla je i ko će joj biti najveća podrška u petak na Tašmajdanu: - Moji prijatelji. Moja druga familija - dok je na pitanje da li će u Beogradu biti i njena jača polovina kratko odgovorila: - Nažalost neće. -

Senidah je u Beograd stigla sa tri kofera, a kako je izjavila, očekuje da joj u narednim danima stigne još stvari: - Nešto mi je ovde, nešto tek treba da mi stigne. Idem i do šnajderke da vidim šta smo spremili za koncert. Presvlačiću se previše puta, mislila sam da će to biti lagano, ali moraću da požurim - kazala je ona.

Ceo intervju pogledajte ovde:

Ulaznice za Senidin koncert dostupne su putem besplatne aplikacije eFinity, na sajtu efinity.rs, na
blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda (DOB), u Tržnom centru Rajićeva (I sprat) i na više od 1.000 Mojkiosk trafika širom Srbije.