Autor: Informer/K.Ć.

27.08.2024.

21:17

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Šok intervju bivšeg Čolinog menadžera: "On je najveće razočarenje, dugovao je velike pare jednom iz Bosne, a onda..."

Legendarni muzičar Zdravko Čolić, čija je karijera obeležila muzičku scenu bivše Jugoslavije, svojevremeno je sarađivao sa Draganom Kikijem Zurovcem, nekadašnjim menadžerom popularne grupe "Zabranjeno pušenje." Iako su mnogi mislili da je njihova saradnja bila besprekorna, Kiki je sada otkrio neke nepoznate, ali vrlo intrigantne detalje.

Kako je Zurovac istakao, rad sa Čolićem ostavio mu je gorak ukus u ustima. Prema njegovim rečima, tokom saradnje su se pojavile nesuglasice koje su ozbiljno narušile njihov odnos. Kiki nije želeo da ulazi u previše detalja, ali je rekao da su razlike u stavovima i pristupu poslu dovele do tenzije zbog koje su i raskinuli saradnju.

Informer

 

- Moje najveće razočarenje je Zdravko Čolić, on nikad nije zaradio nijedan jedini dinar. Nije imao i to je ružno reći, ali ja evo sad govorim... Pokušao je da radi neke koncerte i onda je nešto Bregović rekao: "Hajde ti pokušaj". Međutim, to je sve propalo... - istakao je Kiki.

- Tada je imao 51. godinu, a poslednjih 10 ga je držao na grbači jedan dečko kog je isto jako razočarao. Sa Čolićem se niko nikada nije ni družio iz Srajeva, niti je on ikada tamo živeo. On je poslednjih 30 godina pevao je da preživi, ali nije mogao.

Informer

 

- 1999. godine sam ga ja vratio na scenu i čovek je zaradio 350.000 maraka, keš mu je dat, da vrati dugove jednom čoveku iz Bosne i bratu koji se tada zadužio kod zelenaša. Ja sam pripremio posao koji je tek trebao da donosi milione. Njega i sad smatraju najbogatijim pevačem, a on nikada nije imao, dinara pre toga nije zaradio - rekao je bio u "Gravitacija" podkastu.

♬ original sound - gravitacija