Autor: Informer/K.Ć.

27.08.2024.

21:58

Foto: Informer/Instagram

Džet set

"Najviše me tate blam!" Đina Džinović progovorila bez dlake na jeziku o Harisu

Melina i Haris dospeli su u žižu javnosti nakon što su odlučili da stave tačku na svoj brak i to nakon 24 godina zajedničkog života. Njihova deca, ćerka Đina i sin Kan, našla su se u središtu medijske pažnje, iako oboje mudro izbegavaju bilo kakve izjave vezane za razvod svojih roditelja.

Međutim, Đina Džinović je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde deli razne savete svojim praticoma.

Informer

 

- Često me pitaju za savete, koje vežbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram. Mada, malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno... - rekla je Đina bez ustezanja jednom prilikom u emisiji "Praktična žena".

Kako je bila navela, ne pokazuje preterano interesovanje ni za pevanje ni za modu, profesije kojima joj se bave roditelji, i trenutno ne planira da postane pevačica.

Informer

 

- Ništa specijalno nemam za sada, ni na jednoj ni na drugoj strani, da me baš zanima... Ja imam talenat za pevanje, ali mnogo me blam! Tata me nije slušao kako pevam, mama da. Najviše me tate blam! On je ipak veliki pevač, to mi stvara pritisak - govorila je Đina Džinović.