Autor: Informer/K.Ć.

27.08.2024.

23:46

Foto: Informer

Džet set

"Verujem u njega": Lepi Mića uz Boru Đorđevića u teškim trenucima, pevač poslao dirljive reči podrške legendi srpskog roka

Legendarni roker i frontmen grupe "Riblja Čorba," Bora Đorđević, trenutno se nalazi u bolnici u Ljubljani, gde je zbog lošeg zdravstvenog stanja priključen na respirator. Njegovo stanje je kritično, a muzičar je intubiran, što dodatno zabrinjava njegove obožavaoce i kolege iz sveta muzike.

U ovim teškim trenucima, mnoge javne ličnosti su se oglasile kako bi pružile podršku Bori, a među njima je i popularni pevač Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića. On je uputio emotivnu poruku svom dugogodišnjem kolegi.

Informer

 

- Jako mi je žao i potresan sam ovim što se dešava Bori Čorbi. Verujem u njega i nadam se da će pobediti životnu bitku i opet nas uveseljavati sa svojim pesmama, da podseti pojedine umišljene zvezde da je Bora Čorba legenda srpskog roka, čije su pesme antologijske. Ma šta god da se desi, Bora Čorba će ostati sinonim i legenda srpske i balkanske muzičke scene i roka. Molim se Bogu za njegovo zdravlje i želim mu svu sreću ovoga sveta - rekao je Lepi Mića za Pink.