28.08.2024.

09:25

Foto: shutterstock/Informer/TV Pink/Logo

Džet set

Produkcija odrešila kesu?! Evo ko dobija 3.500 evra nedeljno, a ko će morati sa zasuče rukave!

Velika šefica Milica Mitrović najavila je pravi spektakl, a pored rijalitija "Elita", ove godine na ružičastoj gledaćemo i "Farmu".

Sprema se nikad jača rijaliti sezona, a takmičari već danima posećuju zgradu Pinka na Dedinju, kako bi potpisali ugovore i snimili profile pred ulazak.

Informer

 

Do sada smo videli i dosta starih učesnika, poput Mike Vasića, Nenada Aleksića Ša, Mione Jovanović, Miljane i Marije Kulić, Ane Spasojević, Danijela Dujkovića Munjeza i drugih.

Produkcija je "odrešila kesu" za ovu sezonu, pa je navodno spremila i brutalne honorare.

Kako je bilo i prethodnih sezona, nepoznati učesnici navodno su plaćeni dosta manje od onih koji su već stekli neku rijaliti reputaciju, pa tako novi takmičari uglavnom dobijaju od 300 do 500 evra nedeljno, dok je za najjača imena produkcija navodno izdvojila 3.500 evra nedeljno i više!

Informer

 

Nagađa se da će se Maja Marinković i ove sezone naći pred kamerama rijalitija, a prošle sezone pričalo se da upravo ona, kao najveća zvezda, dobija 3.500 evra nedeljno.

Informer

 

Jovana Tomić Matora postala je rezident "Zadruge", a medijskog rata sa bivšom suprugom Anitom Stanojlović, očekuje se da će se vrati na imanje. Njih dve su prošle sezone debelo naplatile ulazak. Matora je navodno dobijala 2.500 evra nedeljno, dok je Anita na nedeljnom nivou bila plaćena 1.500 evra.

Informer

 

Takođe jedan od čestih učesnika je bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš. Kako je potvrđeno da se Aneli Ahmić, njegova bivša partnerka, takođe useljava, šuška se da sprema i Janjušev povratak, a njegov honorar ranije je navodno iznosio 2.500 evra, pa vrlo verovatno neće uzeti manje od toga.

Informer

 

Pričalo se da Ivan Marinković, koji se nedavno pomirio sa Miljanom Kulić sa kojom ima sina Željka, navodno je dobijao honorar od 2.000 evra sedmično. S obzirom da njegov odnos sa Miljanom, ali i bivšom suprugom Jelenom Ilić, intrigira javnost, moguće je da mu se honorar poveća ukoliko zagarantuje šou i ponovo se nađe pred kamerama "Elite", što se očekuje.

Ipak, kako je zadrugarima strogo zabranjeno da govore o honorarima i ugovorima, oni ove navode nikada nisu mogli da potvrde, ali sudeći po bahatim životima, stanovima, automobilima i putovanjima, reklo bi se da od rijalitija zarađuju više nego odlično.