28.08.2024.

16:06

Foto: Foto: Printscreen Instagram/severina/karleusastar

Džet set

"Toliko mrzi Srbiju, a onda bez obraza dođe na granicu!" JK očitala moralnu lekciju Severini, pomenula joj i najveću rak-ranu u karijeri

Severina Vučković u nedelju, 25. avgusta, privedena je na razgovor na srpskoj granici, a nakon što su je pustili da uđe u našu zemlju, ona se vratila u Zagreb.

Od tada ovo je jedna od gorućih tema i mnoge javne ličnosti su se oglasile kako bi dale svoj komentar, a osvedočena mrziteljka Srba na svojim storijima na Instagramu objavljuje sramotne poruke bliskih prijatelja u kojima vređa Srbiju i Srbe.

Sada je uradila isto, a čak je jedan status i istakla.

Severina se voli iz više razloga, između ostalog...j*be ova naša g**na, j*be ova srpska g**na. I treba - piše u objavi.

Informer

 

Ogromna se bura podigla nakon ovih reči, a nema na ovaj bezobrazluk nije ostala ni regionalna muzička zvezda, Jelena Karleuša, koje je u svom stilu prokomentarisala potez pevačice koja se proslavila porno-filmom sa oženjenim muškarcem.

Ne dozvolite nikada jednoj javnoj ličnosti da čini ovakvu mržnju, fašizam i šovinizam, kao što to radi ova tužna žena. Mora da ju je muka naterala da toliko mrzi Srbiju i objavljuje ovakve stvari, a onda bez obraza i časti, dođe na granicu i nije joj jasan tretman - počinje Jelena, pa nastavlja:

Informer

 

- Šta je očekivala? Meni je nje iskreno žao. Mržnja je veliki teret. Čula sam da danonoćno objavljuje uvrede na moj račun, ali ja joj opraštam. I njoj i svima, jer je ta mržnja iracionalna i samo njihov problem. Ukratko, ne znaju šta čine, kome i zašto. Ja ću na svaku uvredu i napad odgovoriti još jednim dobrim delom, jer je to zapravo jedini smisao moje popularnosti - ističe Jelena, pa dodaje:

Informer

 

Ne šaljite mi više Severinine storije jer mi je ta bolesna mržinja odavno blokirana i ne mogu i ne želim da vidim. Bavim se pametnijim stvarima i delima. Ali dobro je da vi svi vidite šta ta tužna žena postavlja i da ste zgroženi jer vidite njeno pravo lice. Ponoviću, meni je nje žao i želim joj da se oslobodi te užasne mržnje, ipak je majka koja svoje dete treba da uči da je mržinja nešto loše. Neka se ugleda na Jelenu Rozgu. Veliku damu, zvezdu i čoveka.