28.08.2024.

20:11

Foto: ATAIMAGES/instagram

Džet set

O Karleuši pričali na RTS-u! JK donirala pola miliona: Objavljeni podaci za divljenje, evo o čemu se radi

Regionalna muzička diva Jelena Karleuša veliki je borac za prava životinja.

Prošle godine, Karli je usvojila psa Alfu, kojem su odsekli obe noge, mučili ga i iživljavali se nad njim, a ona mu je pružila dom i svu potrebnu pomoć. Ove godine, Alfa je dobio pojačanje, pa se u njen dom uselio i Alfin brat - Omega, koji je prethodno bio u azilu i niko nije želeo da ga usvoji.

Informer

 

Sada je JK još jednom pokazala koliko joj je stalo do napuštenih životinja, pa je jednom udruženju donirala čak pola miliona dinara.

Marija Cvijetićanin - osnivač udruženja "Ventura", gostovala je na RTS-u u emisiji "Jedan dobar dan", kada je voditeljka pitala ko se odazvao na apel, u cilju pomaganja psima kojima je pomoć neophodna.

- Prva javna ličnost koja se odazvala je Jelena Karleuša. Ona je donirala pola miliona dinara što je nama stvarno, u tim momentima, mnogo značilo. Tamo nije bilo ničega. Značilo je za te početne radove. Počeli smo da pravimo bokseve. Jelena je donirala novac i za čipovanje pasa i za dosta toga što je bilo hitno u tom momentu. Nakon toga je otvoren namenski račun koji je samo za te pse, koji ostaju tamo na staništu, da bismo svima pomogli - istakla je Marija.