28.08.2024.

21:33

Foto: ATAIMAGES

Džet set

Žena čija je dete ležalo u bolnici sa ćerkom Jelene Karleuše otkrila šta je doživela od pevačice: Iznela neverovatnu priču

Jelena Karleuša nerado govori o svom humanitarnom radu, ali dobro upućeni i te kako znaju koliko je pevačica predana u pomaganju najugroženijima.

Njena briga o životinjama, pogotovo napuštenim psima naširoko je poznata, a često je dizala glas i protiv zlostavljanja ljubimaca. Podrazumeva se, tu je i briga o drugima, a kako smo juče objavili, JK je uplatila ceo iznos potreban za put i lečenje malog Luke, što su sa javnošću podelili dečakovi roditelji.

Međutim, sada se na društvenim mrežama pojavilo još jedno svedočanstvo Jelenine plemenitosti.

Informer

 

- O JK nikad nisam i ne mogu reći nista ružno jer je jednom moja M bila u Tiršovoj i ležala u krevetu pored njene ćerke. Sve što je imala njena ćerka, imala je i M. Sve što je kupila svojoj ćerki kupila je i M. Svima nam je donosila hranu, vodu, danima posle zvala da pita kako je… - stoji u objavi žene na bivšem Tviteru.

Ispod objave, komentari su se nizali i svi su bili pozitivni, a mnogi su bili oduševljeni gestom regionalne muzičke zvezde.