28.08.2024.

23:50

Foto: Miloš Rafailović,Aleksandar Jovanović Cile

Džet set

Vojaž izabrao Karleušu! Nakon žestokog fajta i dueta sa Cecom, reper šokirao: "Karli ga je ubila!" (VIDEO)

Mihailo Veruović Vojaž preslušavao je pesmu "Runde", koju je za Jelenu Karleušu napisao Milan Laća Radulović, a koju su na kraju objavile članice grupe "Uragan". 

S obzirom na to da JK pomenutu numeru uveliko izvodi na koncertima, te da ju je publika zavolela baš u tom obliku, Vojaž je odlučio da uporedi obe verzije, a njegova reakcija mnoge je iznenadila.

- Ne mogu da ke*am buraz, mnogo je bolje. Karli ga je ovde, buraz, ubila. Tebra, žena plače i peva. Karli bolja, 'ajmo dalje - istakao je Vojaž u lajvu na Tiktoku, što je mnoge iznenadilo.

Podsetimo, Mihailo Veruović Vojaž i Jelena Karleuša nedavno razmenili su niz žestokih uvreda putem društvene mreže Instagram. Tom prilikom, reper je zamolio JK da ga ne uzima u usta, objavivši broj svojih i njenih pratilaca na Spotifaju.

Draga Karleuša, nije prikladno vašim godinama da sa tolikim omalovažavanjem i nepristojnim tonom pričate sa bilo kim. Vaspitanje je stvar koju ne mogu da podelim sa vama. Moji strimovi su posledica hitova moderne muzike koja se sluša širom regiona i sveta. Evo vam mapa da se uverite sami - napisao je on, pa objavio još jedan stori:

Informer

 

Spotifaj ne može da se lažira. Znam da to ne znate, jer ste bili aktuelni poslednji put, kako kažete, pre nego što je on postojao. U poslednjih 12 meseci sam skupio više od 143 miliona strimova. Niko vam ne oduzima to da ste svemirska megazvezda, ali ostavite me na miru. Omalovažavanjem bilo koga sebe ne činite većim. Nikada vas nisam uvredio niti to planiram. Želim samo javno da vam se obratim, jer smatram da onlajn maltretiranjem bilo koga ne dobijate nikakav kredibilitet. Pomirite se sa tim da pored vas postoje još neki ljudi koji se takođe bave muzikom i ambiciozni su i žele da dođu do nivoa na kom ste vi bili pre 20 godina. Takođe, sećam se kada ste me pozvali poslednji put u studio, razgovarali smo kako je neverovatno da smo iz istog kraja. Ne znam o kojim Pržogrncima pričate, ali iz poštovanja prema vama i Zoranu kog mnogo poštujem neću detaljnije ući u sve to - poručio je Vojaž i dodao:

- Želim vam sve najlepše, nove generacije su došle, umesto što mrzite možda ćete se bolje osećati ako nekoga nekada podržite.

Informer

 

Razume se, "mala od skandala" nije ostala imuna, pa je u svom stilu urnisala mladog kolegu.

Dete, tebi očigledno nije dobro, pa umišljaš budalaštine. Napadaš velike i ostvarene zvezde, pa kad dobiješ po nosu onda kuku-lele. Idi igraj se u pesku, niko te neće dirati kad si dobar. Ne pominji ljude sa ogromnim karijerama i sve će biti ok. A ako se već ku*čiš, onda izdrži do kraja, ne tu odjednom da glumataš žrtvu. Ne ide uz blokove, zar ne? I ponoviću, imaš kupljene i lažirane statistike i to svi znaju. Sada bih te zamolila da ideš da plačeš nekome kome je stalo, ili ću morati da ti zovem mamu i tatu da ti uzmu mobilni. Stvarno nema smisla! - napisala je tada Jelena.